Sorry, registratie is beëindigd.

AFGELAST! Nieuwjaarsreceptie vzw Heemkundekring Zwalm. Op vrijdag 21 januari in GC "De Munk" om 19:30 uur. Het bestuur van de vzw Heemkundekring Zwalm nodigt jullie graag uit op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met als gastspreker Olivier Van Rode. Dit natuurlijk onder het gewone voorbehoud van alle coronavoorschriften.

• Datum: 21/01/2022 20:00
  • Plaats: Franskouter 6, Zwalm, België (Kaart)
  • Meer informatie: Documentatiecentrum vzw Heemkundekring Zwalm, Oude gemeenteschool van Sint-Denijs-Boekel

Beschrijving

Schrijf in tot uiterlijk 15 januari 2022 op bestuur@heemkundekringzwalm.be of telefonisch op het secretariaat. Wij beperken ons tot het maximum aantal toegelaten plaatsen op dat moment. De voordracht is gratis voor de leden, niet-leden betalen 15 euro.

Olivier Van Rode is in 1996 afgestudeerd als historicus aan de UGent en woont in Leeuwergem. Hij is zeer begaan met de geschiedenis van Zottegem en omstreken en organiseerde in 2018 in samenwerking met de “Cultuurwerking Sotteghem” de zeer geslaagde Eg- montevocatie.

Hij zal ons tijdens onze nieuwjaarsreceptie onderhouden over de “kermissen” in het Zottegemse en in Zwalm in het bijzonder. Wie denkt hem hierover nog info of leuke anekdotes of foto’s, die mogen gebruikt worden, te kunnen bezorgen, mag altijd contact opnemen met onze voorzitter Guy De Noyette, die deze dan zal bezorgen aan de spreker.

Wij voorzien in een overzicht van onze activiteiten tijdens de voorbije door corona geteisterde jaren en hopen u wat perspectief te kunnen bieden op de geplande activiteiten voor 2022. Van harte welkom.