7.00 

Radioknop: *

Meer Informatie


Wegens het grote succes van vorig jaar doen we onze pralinen verkoop van vorig jaar nog eens over. Wij bie- den u terug onze zeer gewaardeerde pralines aan van het huis Suèda in Sint-Amandsberg. Ook de marshmallows bleken heel goed in de smaak te vallen. Het suikergoed bleek een niet zo gekend product, maar indien iemand dit toch zou willen bestellen, kan dit altijd door een seintje te geven aan het secretariaat die de firma zal contacteren op beschikbaarheid van het gevraagde product  (Art Deco of Zwalmse molentjes).


Alle bestellingen dienen te gebeuren voor 11 september 2021.

De bestellingen kunnen afgehaald worden in ons documentatiecentrum (Franskouter 6, 9630 Zwalm) op zondag 18 september 2022 tussen 09:00 en 12:00 uur. Indien u niet kan afhalen, laat het ons weten (via uw wijkmeester, via één van de bestuursleden of via info@heemkundekringzwalm.be) en uw bestelling wordt, echter alleen in Zwalm, aan huis bezorgd.

Opmerking: Uw bestelling is pas definitief door storting van het totaalbedrag op het rekeningnummer IBAN BE93 0013 3128 3267 op naam van de vzw Heemkundekring Zwalm.